ТҰРМЫСТЫҚ ТЕХНИКАНЫ ТАЗАЛАУ: ҚАРАПАЙЫМ, ЖЫЛДАМ ЖӘНЕ ЖАҒЫМДЫ ӘДІС

Тоңазытқышты 5 минутта тазалаңыз Біз тоңазытқышта сақтайтын кейбір өнімдер, жемістер мен көкөністерді қоса алғанда, шикі және тазартылмаған күйінде жейді. Тоңазытқыштың, тамақтың таза болуы үшін, біз тоңазытқыштың бөлігін айына бір рет тазалауымыз керек. NoFrost технологиясы бұл тапсырманы жеңілдетеді, өйткені біз тоңазытқышты ерітуге уақыт пен энергияны жұмсаудың қажеті жоқ: салқын ауа қабырғада мұз бен қыраудың пайда болуын болдырмау үшін біркелкі бөлінеді. Табиғи тазалау құралдарын пайдаланған дұрыс Соданы сорғышқа аздап себіңіз, тоңазытқыштың қабырғасына жағып, дымқыл шүберекпен сүртіңіз.

Таза жылтыраған тұмшашкафтар Сіздің тұмшашкафыңызда тәтті торттың орнына ащы тағамның иісі бар ма? Оны мінсіз тазалықта ұстаудың бірнеше жолы бар. Ең қарапайым - бұл пештік шкафтың пиролитикалық тазартылуы, онда құрылғы 490°C дейінгі температурада өздігінен тазаланады.
Тағы бір әдісі-Aqualitic жүйесі, біз тұмшашкафтың түбіне біраз су құйып, тамақ пен майдың құрғаған қалдықтарын жұмсарту үшін Жоғары температуралы бағдарламаны орната аламыз, содан кейін оларды оңай сүрте аламыз. Майлы табалар мен грильдерді тазалау үшін оларды сумен ылғалдандырып, ас содасымен молырақ себіңіз. 15-20 минут күтіңіз және ылғалды сорғышпен сүртіңіз.

Пісіру панельдері Керамикалық және индукциялық пісіру панельдерін тазалау оңай: бетін арнайы құралмен себіңіз және құрғатыңыз. Газ пісіру панельдерімен біраз күрделі, өйткені конфоркалар мен табаға арналған шойын тіреуіштерден жанып кеткен және май қалдықтарын жою қажет. Конфорканың жалпақ профилі мен Hansa газ пісіру панельдерінде қолданылатын табаға арналған эргономикалық тіреуіштердің арқасында бұл міндет өте қарапайым.